Rita Ora er blevet gift med instruktør og skuespiller Taika Waititi, som har foræret hende en nydelig forlovelsesring, der har kostet en formue.

Sangerinde Rita Ora har endelig fremvist den forlovelsesring, som hun fik foræret af sin mand, som hun blev gift med i London sidste år.

LÆS OGSÅ: Skilsmisse koster hitsanger dyrt: Skal betale enormt beløb til ekskone

Den nydelige – og dyre – ring viste hun frem under et nyligt besøg på ‘The Tonight Show Starring Jimmy Fallon’.

“Han gjorde det godt,” lød det fra Rita Ora, da hun viste sin nye ring frem, der siges at have kostet hendes mand en formue.

“Du ved, hvad du vil, og jeg følte, at jeg virkelig vidste, at jeg ville være sammen med denne person, og jeg ville bare have, at det skulle føles rigtigt,” sagde hun også.

“Så jeg har måske taget ham med til butikken og peget præcis på, hvilken ring jeg ville have.”

Ifølge Page Six har Maxwell Stone, der er britisk juveler hos anerkendte Steven Stone, vurderet, at den nydelige ring kan have kostet op mod 500.000 dollars, hvilket svarer til lidt over 3,4 mio. kr.

“Den fantastiske ring har en 10-karat smaragdskåret colombiansk grøn smaragd i en halo-indstilling,” lød det fra Stone, da han udtalte sig til Page Six.

Han forklarede også, at netop denne type sten er blandt de dyreste i verden, og at de især gør sig bemærket ved at have en farvedybde, der sommetider får det til at ligne, at den gløder.

Derudover er det i mange tilfælde faktisk også et ‘symbolsk valg til en forlovelsesring, da folk i oldtiden tænkte på dem som et løfte om held og lykke’.

LÆS OGSÅ: Skuespiller kendt fra Netflix-serie er gået bort

Om det også har en symbolsk betydning i denne forbindelse, eller om det derimod blot var en ring, der faldt i Rita Oras smag, vides ikke.