Den 31-årige popstjerne har afsløret en lykkelig nyhed i et afsnit af en podcast. Hun afslører nemlig, at hun er blevet gift.

Rita Ora er blevet hemmeligt gift med den 47-årige Taika Waititi, der er skuespiller og filminstruktør. Det skete ved en vielse i august, som kun få kendte til.

LÆS OGSÅ: Kendt filmskaber hylder Harry og Meghan

Det fortæller hun i et afsnit af podcasten ‘Jaime Winstone’s Greatest Night Ever’.

Den hemmelige vielse fandt sted i London. Til trods for, at de nu er blevet gift, er de dog ikke helt færdig med at fejre deres kærlighed til hinanden.

Popstjernen afslører nemlig, at hun og manden har i sinde at holde en stor bryllupsfest for både venner og familie i nærmeste fremtid. Der er dog ikke blevet fastlagt en dato for det endnu.

I podcasten fortæller hun også, at det var hendes forældres store kærlighed til hinanden, der inspirerede hende til selv at finde sin ‘soulmate’, som hun kunnne blive gift med.

Hendes forældre har været sammen i over 30 år. Om det samme kommer til at ske for hende og Taika Waititi, vil tiden naturligvis vise.

LÆS OGSÅ: Bekræfter: Leonardo DiCaprio scorer kendt model

Tidligere har Rita Ora dannet par med både tv-personligheden Rob Kardashian og musikerne Travis Barker og Calvin Harris. Taika Waititi har tidligere været gift, og har to børn fra sit tidligere forhold.