Den kendte skuespiller og filmskaber Tyler Perry hylder prins Harry og Meghan Markle, som han vil gøre alt for at støtte og hjælpe.

Tyler Perry holder sig ikke tilbage, når han skal fortælle om, hvor imponerende en kærlighed, der er mellem prins Harry og Meghan Markle. Han mener, at det er den ægte vare.

LÆS OGSÅ: Bekræfter: Leonardo DiCaprio scorer kendt model

Det sagde han onsdag, hvor han talte med Hoda Kotb og Jenna Bush Hager på ‘Today’.

Her fortalte han også om, hvorfor han valgte at lade prins Harry og Meghan Markle overnatte i hans palæ i Los Angeles, mens de selv var på jagt efter et nyt hus, og havde det svært, efter at være trådt ud af den royale familie.

Ifølge TMZ havde Tyler Perry kun pæne ting at sige om parret, som han blandt andet hyldede for deres særlige bånd, ved at sige, at ‘den kærlighed, de har, er virkelig, virkelig bevægende, og jeg ville bare gøre alt, hvad jeg kunne for at støtte dem’.

“Hvad jeg ved om de to, som jeg ville ønske, at verden vidste, er hvor meget de elsker hinanden – disse to mennesker elsker hinanden. De fandt hinanden ud af alle dine odds, der var imod dem,” sagde han også.

LÆS OGSÅ: Lavinen ruller: Flere kvinder retter beskyldninger mod Adam Levine

Da parret valgte at trække sig fra den royale familie i 2020, tilbød Tyler Perry, at de kunne bo i hans palæ til 136 millioner kroner i Los Angeles.