På det seneste har der været rygter om, at Leonardo DiCaprio har kastet sin kærlig over en ny kvinde. Nu bliver det bekræftet.

I løbet af de seneste uger har der været en del rygter om, at den kendte skuespiller danner par med en ny kvinde, selvom det kun er få uger siden, at nyheden om, at han havde brudt med sin ekskæreste, blev offentliggjort.

LÆS OGSÅ: Lavinen ruller: Flere kvinder retter beskyldninger mod Adam Levine

For en uge siden, blev der af flere amerikanske medier skrevet, at den 47-årige Leonardo DiCaprio danner par med modellen Gigi Hadid. Dengang var det dog ikke noget, der var blevet bekræftet af nogen af de to.

Nu har mediet US Weekly dog talt med en kilde, der skulle være tæt på parret, som har bekræftet, at der er amoriner i luften. Kilden fortæller nemlig, at Leonardo DiCaprio danner par med den 20 år yngre Gigi Hadid.

“Han synes selvfølgelig, hun er smuk, men også en klog og cool person, der har et meget kultiveret og uddannet syn på livet,” siger kilden til US Weekly.

For få uger siden blev det offentliggjort, at Leonardo DiCaprio ikke længere dannede par med den 25-årige Camila Morrone. De var sammen i fire år, men for få uger siden var det slut.

LÆS OGSÅ: Brad Pitt i vildt karriereskift

Nu viser det sig dog, at det ikke er længe, skuespilleren har nået at være single. Nu danner han nemlig par med Gigi Hadid, der tidligere har dannet par med Zayn Malik.