Brad Pitt har prøvet lidt af hvert inden for filmens verden. Nu har han dog valgt at kaste sig over noget helt nyt.

Skuespiller Brad Pitt har tilsyneladende haft brug for at kaste sig ud i et nyt projekt. I hvert fald har han offentliggjort, at han har valgt at springe ud som billedhugger.

LÆS OGSÅ: Paris Hilton i stor sorg: Udlover stor belønning

Den verdenskendte skuespiller er nemlig for tiden aktuel med sin første udstilling, der består af hele ni skulpturer. De er blevet udstillet på museet Sara Hildénin Taidemuseo i Tampere i Finland.

“Det handler for mig om selvrefleksion. Det handler om, hvor jeg har taget fejl i mine forhold, hvor jeg har trådt ved siden af, hvor jeg er medskyldig,” sagde han ved åbningen ifølge Ekstra Bladet.

De ni værker består bl.a. af en afbildning af en skudduel samt en række husformede silikoneskulpturer, der alle er blevet beskudt med en form for ammunition.

At han nu har kastet sig ud i at gøre karriere som billedhugger, er dog ikke ensbetydende med, at han har droppet livet i Hollywood. Han er nemlig ikke færdig med at lave film.

LÆS OGSÅ: Adam Levine beskyldes for utroskab

Tidligere har han dog udtalt sig om, at han føler, at hans karriere er i sit efterår, og at han overvejer at trække sig tilbage. Det har han dog senere afkræftet, at han har planer om at gøre.