Maroon 5-stjernen Adam Levine beskyldes for utroskab af en influencer, som påstår, at hun har været hans elskerinde i en periode.

En kvinde ved navn Sumner Stroh hævder, at hun har været Maroon 5-stjernens elskerinde gennem en periode. Det sker i en video, som hun har delt på TikTok, hvor den har fået mere end 12 millioner visninger.

LÆS OGSÅ: Ville sætte fokus på tarmsygdom: Ryan Reynolds endte selv med operation

I videoen fortæller hun, at hun føler, at den 43-årige sanger har manipuleret hende til at have en afføre med ham. Samtidig siger hun, at hun var ung, og at hun følte sig udnyttet af ham.

Ydermere har hun også delt en række skærmbilleder, der ifølge hende er beskedudvekslinger mellem hende og Adam Levine. Det skriver SE og HØR.

Ud fra beskederne kan det ses, at de efter sigende havde en affære, der stod på i omtrent et år. Hun påstår dog, at hun blev kontaktet igen i juni, hvor han havde en besynderlig henvendelse.

Her skulle han angiveligt have skrevet, at han ønsker at opkalde sit barn efter hende.

Sumner Stroh fortæller også i sin video, at der er en helt særlig grund til, at hun står frem med sin historie nu. Hun har nemlig delt sine skærmbilleder med en række venner, som derefter har forsøgt at sælge historien.

“Jeg sendte dem (skærmbillederne, red.) til få venner, som jeg troede, jeg kunne stole på, men en af dem har forsøgt at sælge historien til et tabloidmedie, så nu går jeg selv ud med det,” siger hun.

Adam Levine danner par med Behati Prinsloo, som han fandt sammen med i 2012. To år senere blev de gift. De er desuden forældre til to børn, og har et tredje barn på vej.

LÆS OGSÅ: ‘Vampire Diaries’-stjerne deler trist nyhed

Det er endnu ikke bekræftet, at det rent faktisk er Adam Levine, hun har haft en affære med. Desuden har hverken han eller konen kommenteret på historien.