Paul Wesley, der især er kendt for sin rolle i ‘The Vampire Diaries’, er blevet separeret fra sin kone gennem tre år.

Den 40-årige Paul Wesley er gået fra sin kone, 29-årige Ines de Ramon. Parret har været gift i tre år, men nu er det slut.

LÆS OGSÅ: Jeff Bridges blev smittet med coronavirus under kemobehandling

Det melder flere amerikanske medier, herunder Page Six.

Skuespiller Paul Wesley har spillet flere roller i løbet af sin karriere, men han er især kendt for sin rolle som Stefan Salvatore i tv-serien ‘The Vampire Diaries’.

Den kendte skuespiller har også været gift, inden han blev gift med den nu 29-årige Ines de Ramon. Igen har han dog måtte se i øjnene, at kærligheden ikke holdt denne gang.

En talsperson for Paul Wesley og Ines de Ramon har til flere amerikanske medier bekræftet, at de er blevet separeret og bor hver for sig.

“Beslutningen om at blive separeret er fælles og skete for fem måneder siden,” siger talspersonen til Page Six og en række andre medier.

Derudover har talspersonen også bekræftet, at de ønsker at få fred til at komme sig over bruddet, og at de derfor ikke ønsker at tale med pressen.

LÆS OGSÅ: ‘Pretty Little Liars’-stjerne afslører lykkelig nyhed

Paul Wesley og Ines de Ramon blev for første gang set sammen i 2018, hvor de holdte i hånd på en date. Cirka en måned senere gjorde de deres forhold officielt, da de sammen mødte op ved et bryllup.