Noget man næppe har lyst til, er at få konstateret kræft, for derefter at blive smittet med coronavirus under sin kemobehandling

Risikoen for, at det sker, er da også ganske lav, men den er ikke nul. Det kan den 72-årige skuespiller Jeff Bridges nemlig skriver under på.

LÆS OGSÅ: Woody Allen slår fast: Det er slut

For to år siden blev der nemlig fundet en stor tumor i hans krop. Det betød, at han fik konstateret lymfekræft. Det var dog ikke alt, fortæller han i et interview med The Guardian.

Her afslører han nemlig også, at han blev smittet med coronavirus på et tidspunkt, hvor man bestemt ikke har lyst til dette. Han blev nemlig smittet, mens han fik kemoterapi på hospitalet.

Dette førte til, at Jeff Bridges blev indlagt på hospitalet i en længere periode. Selv efter at være blevet udskrevet fra hospitalet, var hans tilstand ikke god.

Efter at være blevet udskrevet, var han nemlig sengeliggende i et stykketid. Og ifølge skuespilleren selv, var det faktisk så slemt, at han måtte have maskiner til at trække vejret.

Heldigvis overlevede den kendte skuespiller det ubehagelig forløb, men det har ikke været uden konsekvenser. Det har nemlig sat sine spor, afslører han.

I interviewet siger han, at han kan mærke det i kroppen hver morgen, når han skal ud af sengen. Det laver dog ikke om på, at han er glad for at være i live, og at han kan tilbringe tid med sin kone.

LÆS OGSÅ: ‘Pretty Little Liars’-stjerne afslører lykkelig nyhed

“At være syg og tæt på døden, styrker kærligheden. Jeg kan mærke det. Jeg føler, hvor meget kærlighed min kone har til mig. Og hvor meget kærlighed jeg har til hende,” lyder det fra Jeff Bridges.