Den kendte filminstruktør har slået fast, at det er slut med at lave film. Han har nemlig ikke i sinde at lave flere.

Er man en af de mange personer, der godt kan lide Woody Allen-film, så bliver man sandsynligvis skuffet over at høre, at han ikke kommer til at lave flere.

LÆS OGSÅ: ‘Pretty Little Liars’-stjerne afslører lykkelig nyhed

Når ‘Wasp 22’, der begynder produktionen i Frankrig dette efterår, bliver det nemlig den sidste film, som Woody Allen kommer til at instruere.

Det skriver det amerikanske medie Deadline.

“Min tanke er i princippet, at jeg ikke laver flere film, og i stedet fokuserer jeg på at skrive,” siger Woody Allen ifølge Deadline.

Den i dag 86-årige Woody Allen har dog ikke planer om, at han skal gå på pension. Derimod vil han skrive, og har i denne forbindelse løftet sløret for, at hans næste projekt bliver en roman.

Allerede i sommer begyndte Woody Allen at tale om, at han havde gjort sig tanker om at trække sig fra filmverdenen. Og nu tyder alt på, at han har besluttet sig for, at det er på tide at indstille sin karriere som filminstruktør.

LÆS OGSÅ: Måtte afbryde koncert: Post Malone styrtede på scenen

Og det må siges at være en glorværdig karriere, der snart får sit ophør. Han har nemlig vundet en Oscar fire gange, og har været nomineret til den fornemme pris intet mindre end 16 gange.