‘Pretty Little Liars’-stjernen Ian Harding har delt en lykkelig nyhed på de sociale medier.

Ian Harding, der især er kendt for sin rolle som Ezra Fitz i serien ‘Pretty Little Liars’, har afsløret en lykkelig nyhed. Han og hans kone Sophie Hart er nemlig blevet forældre til deres første barn.

LÆS OGSÅ: Måtte afbryde koncert: Post Malone styrtede på scenen

Den i dag 36-årige skuespiller valget at dele nyheden på sin fødseldag fredag i sidste uge. Her delte han et billede på de sociale medier, hvor han holder sin nyfødte baby i hånden.

“Tak for fødselsdagshilsnerne, folkens,” skrev han som tekst til billedet.

“Jeg er taknemmelig for mange ting i det seneste år, men mest af alt er jeg taknemmelig for den bedste tidlige fødselsdagsgave, en fyr kunne bede om.”

Han har valgt ikke at vise sit barns ansigt. Hertil har han heller ikke delt noget om, hvorvidt han har fået en dreng eller pige.

Ikke nok med det, så har Ian Harding også valgt at holde det skjult, hvornår han og konen Sophie Hart har fået deres lille guldklump.

Det er dog intet nyt, for den i dag 36-årige ‘Pretty Little Liars’-stjerne har nemlig altid været kendt for at være notorisk privat omkring sit privatliv – og det fortsætter han tilsyneladende med at være.

LÆS OGSÅ: Filmstjerne kommer med opsang til paparazzier

Skuespilleren er især kendt for sin rolle som Ezra Fitz i ‘Pretty Little Liars’, der blev sendt mellem 2010 og 2017. Han blev gift med fotograf Sophie Hart i 2019, men han meldte dog ikke noget ud, før i 2021.