Den kendte skuespiller har delt et opslag på Instagram, hvori han beder de mange paparazzier om at lade hende og hendes børn være i fred.

Skuespiller Blake Lively har delt et opslag på det sociale medie Instagram. I dette opslag beder hun de mange paparazzier, der står ude foran hendes hus, om at lade hende være i fred.

LÆS OGSÅ: Ikke sket før: Timothée Chalamet er den første

Den 35-årige skuespiller er nemlig gravid, men der er endnu ikke mange billeder af hende. Det har naturligvis fået de mange paparazzier til at håbe på, at de kan få et godt billede, de kan sælge til medierne.

Det er dog ikke noget, som Blake Lively bryder sig om, hvilket hun har gjort klart i et opslag, hun har delt på det sociale medie.

“Her er billeder af mig gravid i virkeligheden, så de 11 fyre, der venter uden for mit hjem på et ‘magisk-syn’, vil lade mig være i fred. I skræmmer mig og mine børn,” skriver hun blandt andet i sit oplag.

I opslaget har hun delt en række billeder af sig selv, hvor man kan se hendes gravide mave. På flere af billederne har hun selskab af andre, hvilket omfatter veninden Taylor Swift, men også hendes mand, Ryan Reynolds.

LÆS OGSÅ: Nu bekræfter Kim Kardashian rygter

Hun sender også en tak til de personer, der ikke støtter medier, der bruger billeder af børn. Desuden takker hun medier, som har en politik om ikke at dele billeder af kendissernes børn.