Det er første gang i 106 år, at det er sket. Skuespiller Timothée Chalamet kan nemlig bryste sig af at være den første mand, der helt alene er på forsiden af britiske Vogue.

Det er naturligvis en stor ære at være den første mand, der får lov til at være selv på forsiden af den britiske udgave af Vogue. Og æren har Timothée Chalamet altså fået.

LÆS OGSÅ: Nu bekræfter Kim Kardashian rygter

Edward Enninful, der er magasinets chefredaktør, har i mange år ventet på at finde ham, der skulle være på forsiden af deres magasin. Hertil har man også ventet på, ‘at øjeblikket skulle føles rigtig’.

Han fortæller også, at der er en helt særlig grund til, at det netop er den 26-årige skuespiller, der er blevet valgt til at pryde forsiden. Enninful beskriver ham nemlig som ‘det moderne menneske inkarneret som skuespiller og person’.

LÆS OGSÅ: Hvor ligger Hollywood

De billeder, der er blevet brugt til to alternative forsider samt et stort interview inde i det famøse magasin, er blevet taget af den kendte fotograf Steven Meisel.

Og tilsyneladende var Timothée Chalamet også ganske tilfreds med, hvordan det hele gik. Han har nemlig indrømmet, at dette fotoshoot var hans ‘favorit til dato’.

LÆS OGSÅ: Chrissy Teigen afslører: Jeg fik en abort

Det er ikke første gang, at der er en mand, der er på forsiden af Vogue. Det var Harry Styles nemlig allerede i 2020, hvor han blev den første mand, der fik lov til at pryde forsiden af den amerikanske version af Vogue.