Ryan Reynolds havde et ønske om at sætte fokus på tarmsygdomme. Det viste sig at være en god idé, for det førte til, at han selv fik udført en ‘potentiel livreddende’ operation.

45-årige Ryan Reynolds fik for nylig udført en såkaldt koloskopi. Det gjorde han, da han havde et ønske om at sætte fokus på tarmsygdom, og for at afstigmatisere at få sådanne undersøgelser udført.

LÆS OGSÅ: Squid Game-skuespiller skriver historie

Kort tid efter viste det sig, at det faktisk var en rigtig god idé, at han gjorde dette. Den læge, der stod for at udføre hans tarmundersøgelse, fandt nemlig en polyp på højre side af skuespillerens tyktarm.

Det er en form for udvækst, der forekommer i slimhinden på såvel tyk- som endetarm. I de fleste tilfælde er de godartede, men der er en risiko for, at de med tiden kan udvikle sig til kræftsvulster.

Som følge af dette, tøvede lægen naturligvis ikke med at sørge for, at polyppen på Ryan Reynolds tarm blev fjernet.

I en video, der er blevet delt på YouTube, fortæller lægen, at det er en operation, der har været ‘potentielt livreddende’. Samtidig understreger lægen, at det netop er årsagen til, at det er vigtigt at blive undersøgt.

Nu håber Ryan Reynolds, at han, ved at være forgangsmand, kan få andre mænd til at få undersøgt deres tarme. Han er nemlig sikker på, at det er noget, der kan ende med at redde liv.

LÆS OGSÅ: Leonardo DiCaprio har scoret kendis

“Det er ikke hver dag, at du kan sætte fokus på noget, der helt sikkert vil redde liv. Det er nok motivation for mig til at få et kamera skubbet op bagi,” siger Ryan Reynolds i videoen på YouTube.