For nylig gik Leonardo DiCaprio fra sin daværende kæreste, 25-årige Camila Morrone. Nu siges det, at han dater en ny – og det er ikke, hvem som helst.

Der er meget, der tyder på, at Leonardo DiCaprio ikke har haft brug for lang tid til at komme sig over bruddet fra Camila Morrone. Det rygtes nemlig, at han allerede dater på ny.

LÆS OGSÅ: Squid Game-skuespiller skriver historie

Den 47-årige skuespiller har holdt sig i den unge ende, men der er dog tale om en kvinde, der er et par år ældre, end de foregående kvinder, han har dannet par med.

Ifølge People Magazine er han nemlig blevet kædet sammen med ingen ringere end supermodellen Gigi Hadid. Hun har tidligere dannet par med Zayn Malik, der er kendt fra One Direction.

Gigi Hadid er 27 år gammel, hvilket gør hende en kende ældre, end de seneste kvinder, som DiCaprio har dannet par med. Det ændrer dog ikke påå, at der er hele 20 år mellem de to.

People Magazine har talt med en anonym kilde, der har afsløret, at de to kendisser ‘stadig er ved at lære hinanden at kende’, hvorfor de endnu ikke betegner sig selv som et par.

En anden kilde, der også har talt med det amerikanske medie, fortæller dog, at DiCaprio skulle være meget interesseret, og at han derfor gør ‘alt, hvad han kan’, for at score supermodellen.

LÆS OGSÅ: Ray J overvejer at sagsøge Kim Kardashian

Det er dog fortsat rygter, da hverken Gigi Hadid eller Leonardo DiCaprio har kommenteret på sagen. Derfor vides det naturligvis ikke, om der er hold i rygterne.