Adam Levine, der er forsanger i Maroon 5, får en masse uønsket opmærksomhed i disse dage. Og nu ser det ud til at blive endnu værre for ham.

Tirsdag blev en video delt på TikTok, hvori influencer Sumner Stroh beskylder Adam Levine for utroskab. Hun påstår nemlig, at de har haft en affære i omtrent et års tid.

LÆS OGSÅ: Brad Pitt i vildt karriereskift

Videoen gik viralt på nettet, og fik stor opmærksomhed, hvilket medførte, at den kendte sanger selv stod frem. Her afviste han dog, at han skulle have haft en affære.

Til gengæld indrømmede han, at han havde skrevet flirtende med den unge kvinde, og at han var gået over stregen. Han er nemlig gift med modellen Behati Prinsloo.

I flere beskeder antyder Adam Levine dog tydeligt, at han og Sumner Stroh har mødtes. Til trods for dette, afviser han, at det skulle være tilfældet.

Nu ser det dog ud til at blive værre for ham. Hele tre andre kvinder har også valgt at stå frem, og har fortalt, at han har skrevet flirtende til dem, skriver mediet Page Six.

LÆS OGSÅ: Paris Hilton i stor sorg: Udlover stor belønning

Adam Levine har dog ikke kommenteret på beskyldningerne fra de tre nye kvinder. Derudover har hans kone forholdt sig tavs, siden skandalen begyndte at rulle.