Shakira risikerer at skulle tilbringe op mod otte år bag tremmer i en sag om skattesvindel. Nu går hun til modangreb.

Den kendte sangerinde har sat sit modangreb ind mod anklagemyndigheden i Spanien, som ønsker, at hun skal idømmes en stor bøde og op mod otte år bag tremmer.

LÆS OGSÅ: Netflix-stjerne tiltalt for seksuel krænkelse i fem år gammel sag

Det skyldes, at de beskylder hende for i en periode mellem 2012 og 2014 at have brudt den spanske skattelovgivning. Det skulle hun angiveligt have gjort, ved at undlade at betale op mod 100 millioner i skat.

Shakira har hele tiden holdt fast i, at hun intet har gjort forkert. Og nu har hun fremvist dokumenter, der ifølge hende selv beviser, at hun har ret. Det skriver det amerikanske medie TMZ.

Konkret skulle der være tale om dokumenter, der kan bevise, at hun i den nævnte periode ikke har været bosiddende i Spanien. Ifølge spansk lovgivning skal man nemlig kun betale skat i landet, hvis man bor i landet i 183 dage eller mere over en periode på et år.

Og netop dette mener Shakira, at hun ikke gjorde i den omtalte periode, hvorfor hun ikke skulle betale skat i det sydeuropæiske land.

Desuden bruger hun også dokumenterne til at bevise, at hun i samme periode betalte hele 72 millioner kroner i skat i USA, som hun opholdt sig i, da hun var dommer i programmet ‘The Voice’.

Den kendte popstjerne hævder desuden, at hun ikke har været skattepligtig i Spanien før 2015, hvor hun slog sig ned i 2015. Siden da skulle hun angiveligt have betalt 644 millioner kroner i skat i landet.

LÆS OGSÅ: Jennifer Lopez vender tilbage til Instagram med stor nyhed

Tilsyneladende har det dog ikke ændret på noget for anklagemyndigheden, der mener at have retten på sin side. Det bliver krævet, at hun betaler 172 millioner kroner, ligesom hun skal en tur bag tremmer.