Skuespilleren fra Netflix-hittet ‘Squid Game’ er havnet i store problemer, da han er blevet tiltalt for seksuelle krænkelser.

På trods af, at han har været skuespiller i mere end 50 år, var det først, da han fik en rolle i Netflix-hittet ‘Squid Game’, at O Yeong-su for alvor blev et kendt navn på verdensplan.

LÆS OGSÅ: Nægtede at blive vaccineret: Kostede stor rolle og mange millioner

I den populære serie spillede han en vigtig birolle, hvilket han gjorde så godt, at det endte med at kaste en Golden Globe for ‘Bedste mandlige birolle’ af sig.

Det hele er dog ikke fryd og gammen for den kendte skuespiller, da han nu er havnet i juridiske problemer i Sydkorea, hvor han bor.

Anklagemyndigheden har nemlig rejst tiltale mod ham, da han efter sigende skulle have seksuelt krænket en kvinde, hvilket siges at have fundet sted for fem år siden.

Det skriver flere amerikanske medier, herunder TMZ og Deadline, samt nyhedsbureauet AFP.

Tidligere i år så det ellers ud til, at der ikke var hold i sagen. Her blev den nemlig lukket, men det var kvinden ikke tilfreds med. Ifølge Deadline valgte hun derfor at anke denne beslutning, hvilket resulterede i, at den blev genåbnet.

Efterfølgende har der vist sig måske at være hold i sagen alligevel, for nu er der nemlig blevet rejst tiltale mod den kendte skuespiller.

LÆS OGSÅ: Margot Robbie afslører: Gjorde dette inden ikonisk scene

Kvinden skulle have forklaret, at den sydkoreanske skuespiller i 2017 skulle have rørt hende på en upassende måde. O Yeong-su har selv afvist, at der skulle være hold i anklagerne, og holder fast i, at han intet har gjort forkert.