Nick Cannon er kendt for flere forskellige ting. Han er både skuespiller, rapper og komiker – og så er han inden længe også far til ti.

Det er næsten for godt til at være sandt, men det er det. Den 41-årige Nick Cannon har offentliggjort, at han igen skal være far.

LÆS OGSÅ: Sylvester Stallone skal skilles

Der er naturligvis ikke noget uvant i, at der er folk, der vælger at få flere børn. I Nick Cannons tilfælde er det dog noget andet. Han skal nemlig være fare til ti, skriver Ekstra Bladet.

Det er blevet afsløret i en ny video, han har delt på det sociale medie Instagram. Her poserer han i en video med en højgravid Brittany Bell, som han i forvejen har to børn med.

Som tekst til videoen, har han blot skrevet ‘Tiden stod stille, og så skete dette’. Han har derfor ikke direkte bekræftet, at de venter barn igen, eller om der blot er tale om en gammel video. Det formodes dog, at de to venter barn igen.

Abby De Le Rosa, som han også har to børn med, venter også barn, men hun har ikke bekræftet, hvem faderen er. Det lyder dog, at det er Cannon, da han har udtalt, at han venter tre børn i løbet af året.

LÆS OGSÅ: ‘Harry Potter’-stjerne danner par med rigmandssøn

Derfor har mediet Page Six haft regnemaskinen fremme, og har fundet frem til, at Nick Cannon inden længe kan kalde sig selv for far til ti.