Hun er især kendt for sin rolle i ‘Harry Potter’. Hun er dog også særligt kendt for at holde meget tæt om sit privatliv.

Den i dag 32-årige Emma Watson, der i høj grad er kendt for sin rolle som Hermione Granger i Harry Potter, har også altid været kendt for at holde meget tæt om sit privatliv.

LÆS OGSÅ: Sean Connerys Aston Martin solgt: Indbringer stort millionbeløb

Derfor er det heller ikke meget, der vides om hendes kærlighedsliv. Nu er der dog kommet afsløringer frem, der tyder meget på, at hun har fundet sammen med en rigmandssøn.

Den kendte skuespiller er for nylig blevet fanget på en række billeder i Venedig i Italien. På flere af disse billeder kan man se, at hun fletter fingre med en fyr.

På de mange billeder, der er blevet taget af parret, kan man se, at de går rundt hånd i hånd, spiser frokost og tager på en bådtur.

Ifølge SE og HØR er den fyr, som hun er blevet fotograferet sammen, ikke en hvilken som helst fyr. Han er nemlig søn af en ganske velhavende mand.

LÆS OGSÅ: Derfor var Ben Afflecks bror ikke med til brylluppet

Konkret er der tale om Brandon Green, der er søn af Sir Philip Green, der er ejer af Arcadia Group, der bl.a. står bag Topshop.