I weekenden blev Ben Affleck og Jennifer Lopez gift. En helt særlig person manglede dog i forbindelse med fejringen af det forelskede par.

Blandt de mange gæster, der deltog ved brylluppet, var der prominente personer som Matt Damon og Jimmy Kimmel, men Ben Afflecks egen bror, Casey Affleck, tog ikke del i fejringen.

LÆS OGSÅ: ‘The Kardashians’-stjerne involveret i bilulykke

Det er der naturligvis mange, der har undret sig over. Det er især noget, der har skabt forundring, da det tyder på, at Casey Affleck ikke har haft synderligt travlt med andre aktiviteter.

Alligevel lyder meldingen nu fra det amerikanske medie Page Six, at Casey Affleck ikke var med til deres bryllup, fordi han havde ‘andre ting at tage sig til’.

Det viser sig nu, at han rent faktisk havde andre ting at tage sig til, men det var nok til at blive væk fra sin brors bryllup, er der nok uenighed om. Casey Affleck brugte nemlig dagen på at tage med sin søn til fodboldtræning.

Det er blevet afsløret af hans kæreste, Caleey Coway, der skrev om dette i en kommentar til et opslag, som Casey Affleck havde lavet på Instagram, hvori han ønskede tillykke til det nygifte par.

LÆS OGSÅ: David Beckhams søn gjort til grin på nettet

“Hey. Hvis du ikke var i byen for at tage Atty til fodboldtræning, hvem skulle så have hjulpet det barn, som brækkede sin arm. Du er en god mand, jeg elsker dig,” lød det i kommentaren.