‘The Kardashians’-stjernen var i weekenden involveret i bilulykke, der medførte, at hans dyre Lamborghini Urus blev væltet om på siden.

Scott Disick, som blandt andet er kendt fra hitserien ‘The Kardashians’, var i denne weekend involveret i en trafikulykke, skriver TMZ.

LÆS OGSÅ: David Beckhams søn gjort til grin på nettet

Det amerikanske medie melder, at der ikke er meget information om ulykken, men at det menes, at han er sluppet ganske uskadt fra ulykken.

Kilder i politiet har forklaret til TMZ, at Scott Discik endte med at køre galt, da han kørte nær Calabasas i Los Angeles.

Det er endnu ikke klart, hvad der gik galt, men i hvert fald endte Scott Disicks Lamborghini Urus med at vælte om på siden.

Angiveligt var han alene i bilen på tidspunktet, og der var ikke andre biler involveret. Desuden lyder det også, at han selv er sluppet uskadt fra ulykken.

Ifølge TMZ fik han et minder sår i ansigtet, men det var ikke værre end, at han kunne frasige hjælp, da en ambulance ankom til stedet. Det tyder derfor på, at han ikke kom alvorligt til skade.

LÆS OGSÅ: Michael Bublé jubler: Deler lykkelig nyhed

Til trods for, at det ikke vides, hvad der fik hans bil til at vælte om på siden, lyder det dog, at der er en formodning om, at for høj fart har været en af årsagerne til det.