Den kendte popstjerne Michael Bublé er lykkelig for tiden. Han er nemlig blevet far til endnu et barn.

Den 46-årige Michael Bublé har god grund til at være glad for tiden. Han er nemlig blevet far til endnu et barn, og kan derfor nu kalde sig selv for far til fire.

LÆS OGSÅ: Skuespiller sigtet for seksuelle krænkelser

Han har i forvejen tre børn med sin kone Luisana Lopilato. Fredag kunne de dog melde ud på det sociale medie Instagram, at de har budt en lille pige velkommen til deres familie.

“Fra kærlighed kommer liv, lys og hende. Vores baby Cielo Yoli Rose Bublé. Du ankom endelig til vores liv med dine 3.8 kg! Tak gud for denne uendelige velsignelse, vi elsker dig!! Noah, Elias, Vida og din mor og far,” skriver Luisana Lopilato til et billede på Instagram.

Det kendte par kan i forvejen kalde sig forældre til tre børn, da de også er forældre til Noah på otte år, Elias på seks år samt Via på tre år.

Tilbage i februar løftede parret sløret for, at de skulle have deres fjerde barn – og det skete endda på lettere utraditionel vis.

LÆS OGSÅ: ‘The Kardashians’-stjerne smittet med coronavirus

Det kom nemlig frem i forbindelse med en ny musikvideo, der blev udgivet af Michael Bublé. I denne video var hans kone nemlig med, og her kunne man tydeligt se, at hun var gravid.