Den amerikanske skuespiller er blevet anholdt og sigtet for at stå bag en række seksuelle krænkelser.

Disse sigtelser er dukket op på baggrund af en række episoder, der efter sigende fandt sted i sidste weekend, hvor den kendte skuespiller Gary Busey tog del i gyserfilms-begivenheden ‘Monster-Mania Convention’.

LÆS OGSÅ: ‘The Kardashians’-stjerne smittet med coronavirus

Det skriver flere amerikanske medier, herunder New York Times.

Det lokale politi, Cherry Hill Police Department, har i et opslag på Facebook oplyst, at de har modtaget flere anmeldelser.

De kommer ikke nærmere ind på, hvad disse anmeldelser drejer sig om, men blot, at det skulle være sket under begivenheden, som blev afholdt på Doubletree Hotel i Cherry Hill i delstaten New Jersey.

Efterforskningen førte frem til, at den 78-årige skuespiller Gary Busey blev anholdt og sigtet for en række lovovertrædelser.

Blandt andet er han blevet sigtet for to tilfælde af det, der kaldes ‘kriminel seksuel kontakt’. Hertil er skuespilleren også blevet sigtet for et tilfælde af kriminelt forsøg på seksuel kontakt samt et tilfælde af chikane.

LÆS OGSÅ: Alec Baldwin taler ud om konsekvenserne efter skudulykke

Det er dog ikke blevet nærmere beskrevet, hvad dette dækker over. Det lokale politi vil ikke udtale sig yderligere om sagen, da det fortsat er en igangværende efterforskning, lyder det fra dem.