Den kendte skuespiller Sylvester Stallone skal skilles fra sine kone, Jennifer Flavin.

Sylvester Stallone og Jennifer Flavin har været gift i 25 år, men nu er det slut mellem den kendte skuespiller og tidligere model.

LÆS OGSÅ: ‘Harry Potter’-stjerne danner par med rigmandssøn

Ifølge TMZ er det den 54-årige Jennifer Flavin, der har søgt om skilsmisse. Det amerikanske medie har set de dokumenter, som hun har indgivet, hvilket skulle være sket ved retten i Florida i fredags.

Der har endnu ikke været nogen meldinger om, hvad der har ført til, at den tidligere model ønsker at lade sig skille fra den 22 år ældre skuespiller.

I de dokumenter, som TMZ har fået fingrene i, fremgår det ikke, hvad der har fået hende til at søge skilsmisse. Deimod fremgår det, at hun har gjort det klart, at hun ønsker at droppe efternavnet Stallone.

Parret har været gift siden 1997, hvorfor de har dannet par i mange år. Sammen har parret desuden også tre børn.

Allerede for et par dage siden var der spekulationer om, hvorvidt parret var gået fra hinanden. Og disse spekulationer blev sat i gang, da det viste sig, at Sylvester Stallone havde fået en ny tatovering.

LÆS OGSÅ: Sean Connerys Aston Martin solgt: Indbringer stort millionbeløb

Helt konkret var der tale om en tatovering, der skulle mindes hans afdøde hund Butkus. Hvad der dog fik rygterne til at svirre var, at tatoveringen var blevet brugt til at tildække en tatovering af Jennifer Flavin.