Ed Sheeran sidder på flere rekorder, men nu har han mistet en af dem. Den nye indehaver af rekorden er rapperen Bad Bunny.

Bad Bunny har god grund til at smile. Han har nemlig tjent en stor sum penge på sin seneste turné. Faktisk har han tjent så mange penge, at han har sat en ny rekord.

LÆS OGSÅ: ‘Jackass’-stjerne blev lagt i respirator: Nu er der nyt

Da han forlod scenen efter den sidste koncert, der var en del af hans ‘World’s Hottest Tour’, kunne han glæde sig over, at han var blevet cirka 37,5 mio. kr. rigere.

Bad Bunny har ikke blot været på én, men hele to turnéer i år. Og lægger man indtjeningen fra de to turnéer sammen, har han tjent hele 435.388.660 dollars i 2022. Det svarer til omtrent 3 mia. kr.

Det har ikke blot gjort ham til en endnu mere velhavende mand. Det har også betydet, at han nu har sat sig på rekorden for den største indtjening i et kalenderår for en musiker, skriver mediet Pollstar.

LÆS OGSÅ: Realitypar skal bag tremmer: Starter afsoning i januar

Det betyder, at han har snuppet rekorden, som Ed Sheeran før var indehaver af. Rekorden han sikrede sig med sin ‘Divide Tour’, der endte med at indbringe ham 432,4 mio. dollars.