Stjernen, der især er kendt for sin medvirken i ‘Jackass’, har været indlagt på hospitalet, hvor han blev lagt i respirator.

I de seneste dag har Bam Margera, der i mange år var en af frontpersonerne i ‘Jackass’, været indlagt på et hospital i San Diego, hvor han har været lagt i respirator.

LÆS OGSÅ: Rapperen Russ afviser vildt milliontilbud

Margera, der også har en fortid som professionel skateboarder, kæmpede for sit liv, men er nu i bedring.

Det amerikanske medie TMZ har kunnet afsløre, at han var blevet indlagt med en ‘alvorlig lungebetændelse’, hvilket de har fået bekræftet af unavngivne kilder.

I forbindelse med sin indlæggelse på hospitalet på San Diego, blev han ikke blot lagt i respirator, men blev også testet positiv for coronavirus.

Først lørdag blev det bekræftet af familien, at Margera var blevet indlagt. Det skete i et opslag, der blev delt på hans profil på det sociale medie Instagram.

Her blev det oplyst, at han var indlagt, men at han både var i bedring og at han havde testet negativ på en corona-test.

Efterfølgende har Margera også selv meldt ud, hvilket han gjorde kort tid efter, at han var blevet udskrevet fra hospitalet.

LÆS OGSÅ: Efter syv år: Nu er det slut for Trevor Noah

“Jeg er ude! Tak til mine venner, familie og dig (der følger mig, red.) for kærlighed, støtte og bønner,” har Bam skrevet som tekst til et billede på Instagram, hvor han står med sin bror, Jess Margera.