Den kendte komiker og tv-vært Trevor Noah er ikke længere en del af ‘The Daily Show’, som han har været vært for i syv år.

Trevor Noah er ikke blot kendt for at være en dygtig komiker. Af mange er han også kendt for at være manden, der i syv år har været vært på programmet ‘The Daily Show’.

LÆS OGSÅ: Rapperen Russ afviser vildt milliontilbud

Tilsyneladende har han dog ment, at det er nok med syv får, for torsdag i denne uge sad han nemlig i rollen som vært for sidste gang.

Den 38-årige Trevor Noah har ikke lagt skjul på, at han har i sinde at stoppe som vært på det populære program. Hertil har han heller ikke lagt skjul på, hvad der er grunden til det.

Han har nemlig tidligere udtalt, at grunden til, at han har valgt at stoppe som vært er, at han har et ønske om at bruge mere tid på stand-up.

Mediet Entertainment Tonight skriver, at han forlod showet med en afskedsvideo, der blev afspillet for både seere og det publikum, der var til stede i studiet.

Det vides endnu ikke, hvem der er blevet udvalgt til at skulle overtage rollen som vært fra Trevor Noah.

LÆS OGSÅ: Tina Turner i stor sorg

Noah overtog rollen i 2015 efter Jon Stewart, som dengang var en af de mest populære tv-værter i USA. Han nåede at sidde i værtsrollen i ‘The Daily Show’.