Det kendte realitypar Todd og Julie Chrisley er blevet idømt lange fængselsstraffe, og er nu blevet beordret til at starte afsoningen i januar.

Todd og Julie Chrisley har fået at vide, at de skal møde op i deres respektive fængsler i januar, hvor de skal starte hver deres afsoning.

LÆS OGSÅ: Elon Musk raser mod stalker: Du udsatte min søn for fare

‘Chrisley Knows Best’-stjernerne, der begge er blevet dømt for bedrageri og skatteunddragelse tidligere i år, skal ifølge mediet People en tur til Florida, hvor de skal tilbringe de næste mange år bag tremmer.

Todd, der er blevet idømt hele 12 års fængsel, er blevet beordret til at dukke op ved Federal Prison Camp Pensacola den 17. januar næste år.

Julie, der kunne nøjes med 7 år bag tremmer, skal afsone i et fængsel, der befinder sig omtrent to timer væk fra sin mand. Hun skal nemlig afsone sin straf i Federal Correctional Institution Marianna.

Foruden deres fængselsstraffe, blev 53-årige Todd og 49-årige Julie også dømt til at skulle afsone 16 måneders betinget fængsel efter deres løsladelse fra fængslet.

I juni blev realitystjernerne fundet skyldige i, at have snydt banker for mere end 30 millioner dollars (209 millioner kroner) i svigagtige lån.

Derudover blev det kendte realitypar også dømt for adskillige skatteforbrydelser, herunder forsøg på at bedrage det amerikanske skattevæsen.

Under hele retssagen fastholdt Todd og Julie deres uskyld og ankede efterfølgende deres dom.

LÆS OGSÅ: Jay Leno afslører: Sådan blev mit ansigt forbrændt

Mens stjernerne venter på at se, hvordan deres ankesag kommer til at udfolde sig sig, lever de hver dag, som om det er deres sidste, før de skal en tur bag tremmer.