Komiker og tv-kendis Jay Leno har nu valgt at løfte sløret for, hvad der gik galt, da han i sidste måned blev forbrændt i sit ansigt.

Jay Leno har nu afsløret, at det var en tilstoppet brændstofledning, der førte til den eksplosion, som gjorde, at han fik forbrændt sit ansigt i sidste måned.

LÆS OGSÅ: Helt vildt: Dokumentar om Harry og Meghan sætter rekord

Den tidligere ‘Tonight Show’-vært og hans ven, Dave Killackey, var i fuld gang med at arbejde på en 1907 White Steam Car i en garage i Jay Lenos hjem i Los Angeles, da det hele gik galt.

Og nu har han altså afsløret, at det var en tilstoppet brændstofledning, der endte med at forårsage skaderne på hans ansigt.

“Brændstofledningen var tilstoppet, så jeg var under den,” har den 72-årige Leno forklaret til Hoda Kotb under et interview i NBC News-showet ‘Today’.

“Og jeg sagde: ‘Blæs noget luft gennem ledningen.’ Og pludselig: Boom, så fik jeg et ansigt fyldt med benzin.”

Den 72-årig vært og komiker, der også er kendt for at have en stor passion for biler, som han har samlet på i mange år, fortæller også, at han kan huske det øjeblik, hvor hans ‘ansigt brød i brand’.

På trods af, hvad han blev udsat for, var han i stand til at få informeret Killackey om situationen – og heldigvis handlede hans ven hurtigt.

“Og så trak Dave, min ven, mig ud og lagde sig ovenpå mig og på en måde kvalte ilden,” forklarede han.

LÆS OGSÅ: Tina Turners søn døde: Nu er dødsårsagen afsløret

Herefter blev han straks transporteret til Grossman Burn Center, hvor han opholdt sig i 10 dage, mens han fik behandlet  tredjegradsforbrændinger i sit ansigt, bryst og hænder.