Dokumentaren om prins Harry og Meghan Markle har vist sig at være en stor succes for Netflix.

I lang tid har der været store forventninger til dokumentaren om prins Harry og Meghan Markle.

LÆS OGSÅ: Kendt skuespiller død: Blev 92 år

Mange har ventet på den med stor spænding, da der har været en forventning om, at det ville være en bombe under det britiske kongehus.

Nu har det dog vist sig, at det ikke har været tilfældet. Til trods for, at det ikke har haft store konsekvenser for det britiske kongehus, som var forventet, har dokumentaren alligevel trukket rigtig mange seeren til.

Faktisk er der så mange, der har tændt for Netflix, for at se den nye dokumentar, at den har sat en ny rekord for flest seertimer i første uge for en dokumentar. Det skriver nyhedsbureauet Reuters.

Konkret er der blevet tilbragt i alt 81,55 millioner timer med at se de første tre afsnit af dokumentaren – og det er ganske imponerende, taget i betragtning af, at de blev frigivet på Netflix torsdag i sidste uge.

Ifølge Netflix er der rigtig mange, der har tændt for den længe ventede dokumentar, da flere end 28 millioner husstande har set hele eller dele af serien.

Indtil videre er det kun de tre første afsnit, der er blevet vist på Netflix. Og torsdag i denne uge lander de næste tre afsnit.

LÆS OGSÅ: Tina Turners søn døde: Nu er dødsårsagen afsløret

Om det er tre afsnit, der kommer til at have større betydning for det britiske kongehus, end de tre først har haft, er svært at spå om. Traileren for de næste afsnit viser dog, at både prins Harry og Meghan Markle kommer med flere spydige udtalelser.