Tina Turner mistede i sidste uge sin søn, Ronnie Turner. Nu er hans dødsårsag blevet afsløret.

Torsdag fik Tina Turner en trist besked. Her fik den 83-årige sangstjerne nemlig at vide, at hun havde mistet sin anden søn på blot fire år.

LÆS OGSÅ: Emmy-vindende skuespiller er død: Blev 82 år

Hendes søn, Ronnie Turner, døde torsdag i en alder af 62 år. Da det blev meldt ud, at han var død, blev det ikke afsløret, hvad hans dødsårsag var.

Det er nu kommet frem, og ifølge det amerikanske medie Page Six døde Ronnie Turner som følge af komplikationer fra tyktarms- og endetarmskræft.

Hertil er retsmedicineren i Los Angeles County kommet frem til, at Ronnie Turner også led af en hjerte-kar-sygdom, da han døde.

Den 62-årige Ronnie Turner gik bort torsdag, men det var først fredag, at det blev bekræftet af hans kone gennem 17 år, Alfida Turner.

Det gjorde hun med et opslag på det sociale medie Instagram, hvor hun har delt en række billeder af parret samt skrevet en tekst, hvori hun bekræfter hans død.

“Min mand, min bedste ven, min skat. Jeg var din mor, din sygeplejerske, dit lille monster. Jeg gjorde mit bedste indtil det sidste. Denne gang var jeg ikke i stand til at redde dig. Jeg elsker dig,” har hun blandt andet skrevet.

Fredag bekræftede politiet i Los Angeles, at de blev kaldt ud til den adresse, hvor Ronnie og Alfida Turner boede. Her fandt de en død mand, som har vist sig at være Ronnie Turner.

LÆS OGSÅ: Rygterne svirrer: Jack Harlow danner par med sangstjerne

Ronnie Turner var ikke blot søn af Tina Turner, men også af Ike Turner. Derfor er det næsten naturligt, at han også valgt at gøre karriere indenfor musikkens verden. Det samme gjorde begge hans forældre nemlig.