På det seneste har der svirret rygter om, at rapper Jack Harlow skulle danne par med sangerinden Dua Lipa.

Det lyder, at den 24-årige rapper Jack Harlow har kastet sin kærlighed over sangerinden Dua Lipa, som han faktisk udgav en sang om tidligere i år. Denne sang har blot fået titlen ‘Dua Lipa’.

LÆS OGSÅ: Emmy-vindende skuespiller er død: Blev 82 år

Det skriver det amerikanske medie Page Six.

Og faktisk skulle det netop være i forbindelse med udgivelsen af denne sang, at de til en start kom til at tale med hinanden. Den 27-årige sangerinde skulle nemlig sige god for, at den kunne udgives.

Efterfølgende har de to stjerner mødtes, og efter sigende skulle de være faldet pladask for hinanden, hvorfor de også har tilbragt rigtig meget tid sammen på det seneste.

Page Six skriver, at de to stjerne mødte hinanden ved Variety Hitmakers Brunch i Los Angeles i  tilbage i november. Siden da er det gået stærkt, og Dua Lipa er blevet vild med rapperen.

Ligeledes skriver det amerikanske medie, at de har fået at vide, at de to stjerne har talt ‘konstant’ sammen siden da.

En kilde har desuden forklaret til Page Six, at Jack Harlow var meget interesseret i at lære Dua Lipa bedre at kende – og derfor skulle han også have gjort en stor indsats for det.

Fredag besluttede han for eksempel at flyve til New York, efter at have optrådt, da han ønskede at tilbringe tid med en engelsk-albansk sangerinde og model.

Desuden lyder det, at Page Six har fået information om, at det påståede par skulle have været på en date lørdag.

LÆS OGSÅ: Adele kommer med afsløring om skilsmisse

Tilsyneladende har det nye par ikke den store interesse i at blive spottet sammen. Det lyder nemlig, at de skulle have gjort en ihærdig indsats for at undgå at blive set, da de kom og gik fra restauranten.