R. Kelly er blevet dømt skyldig i endnu en sag. Han var anklaget for 13 forhold, og blev kendt skyldig i seks af dem.

I juni i år blev R. Kelly dømt skyldig i en sag, der har sendt ham bag tremmer i 30 år. Det skete, efter han blev kendt skyldig i at have udnytte sin status og rigdom til at lokke sig til sex med kvinder og piger.

LÆS OGSÅ: Grammy-nomineret R&B-sanger død: Blev 51 år

Ikke nok med det, så blev han også sidste år kendt skyldig i en grusom sag, hvor han var anklaget for menneskehandel.

Det er dog ikke slut endnu, for torsdag blev han kendt skyldig i endnu en sag. Ved en retssag i Chicago blev han kendt skyldig i en række forhold om seksuelt misbrug, herunder at have lokket mindreårige piger til sex.

Det skriver CBS Chicago ifølge nyhedsbureauet Reuters.

Derudover blev han en jury også kendt skyldig i at være i besiddelse af børneporno samt seksuel udnyttelse af et barn. Det var dog ikke alle sagens forhold, han blev kendt skyldig i – han blev nemlig kun kendt skyldig i seks ud af 13 forhold.

Den seneste retssag havde en varighed på seks uger, og i denne periode har flere kvinder delt rystende historier om, hvordan de er blevet misbrugt seksuelt af R. Kelly, da de var mindreårige.

LÆS OGSÅ: Kendt instruktør fik hjælp til at dø

I forbindelse med retssagen fik juryen vist en ubehagelig video, hvor den kendte sanger forgriber sig på sin steddatter. En af de kvinder, der vidnede i retten, var hans steddatter, som forklarede, at hans misbrug af hende startede i 1990’erne.