Den Grammy-nominerede sanger er afgået ved døden. Der er ikke blevet noget meldt ud om hans dødsårsag.

Sanger Jesse Powell, der har været nomineret til en Grammy, og var kendt for hits som ‘You’, er død. Han blev 51 år. Det skriver New York Post.

LÆS OGSÅ: Ville sætte fokus på tarmsygdom: Ryan Reynolds endte selv med operation

Det er hans to søstre, Trina og Tamara Powell, der har meldt ud, at han er afgået ved døden. Det gjorde de i et opslag på det sociale medie Instagram.

“Det er med et tungt hjerte, at vi meddeler, at vores elskede søn, bror og onkel, Jesse Powell, er død. Han døde fredeligt i sit hjem i Los Angeles,” lyder det i et opslag på Instagram.

“Familien beder om privatlivets fred på dette tidspunkt, mens vi sørger over dette enorme tab og fejrer hans evige eftermæle.”

Den sidste del af opslaget bruger de på at sende en stor tak til Jesse Powells fan. Ligeledes skriver de, at han var vild med musik.

“Jesse elskede musik, og han elskede især sine fans, som støttede ham gennem hele hans karriere. Vi ønsker, at I alle skal vide, at I betød alverden for ham,” skriver han.

Det er kun blevet meldt ud, at han døde fredeligt i sit hjem. Det vides derfor ikke, hvad der er den konkrete dødsårsag.

Jesse Powell udsendte fire album mellem 1996 og 2003, hvor hans album ‘Bout It’ blev certificeret som guld af Recording Industry Association of America i 1999.

LÆS OGSÅ: Leonardo DiCaprio har scoret kendis

Hans hitsang ‘You’ toppede som nr. 2 på Billboard R&B-listen og nr. 10 på Billboards Hot 100-hitliste i 1996.