Den kendte sanger, der for nylig blev idømt 30 års fængsel, er angiveligt blevet forlovet.

Ifølge TMZ er R. Kelly forlovet med et af sine påståede ofre, Joycelyn Savage. Det har hun selv løftet sløret for i et brev, som hun har sendt til dommeren i R. Kellys sag.

LÆS OGSÅ: Amber Heard vil have ny retssag: Nu reagerer Johnny Depp

Mediet har fået fat i dokumenter fra retssagen, hvori det fremgår, at Joycelyn afslørede, at hun er forlovet med R. Kelly, da hun i sit brev til dommeren skrev ‘Jeg er Robert Kellys forlovede’.

Brevet sendte hun til dommeren kort inden domsafsigelsen. Hun brugte brevet til at bede om en mild straf. Hun fortæller dog intet i brevet om, hvornår det skulle være sket, at de er blevet forlovet.

I brevet skriver hun tilmed også, at hun ‘ikke er det offer, som regeringen har portrætteret mig som’.

Ikke nok med det, så fortæller hun også i brevet, at hendes forhold til R. Kelly er ‘fantastisk’, og at han er det bedste,der nogensinde er sket for hende.

Ydermere hævder hun, at han altid har sørget for, at hendes behov blev opfyldt, hvilket også skulle gøre sig gældende for ‘enhver anden kvinde, han var sammen med’.

LÆS OGSÅ: Kendispar afslører glædelig nyhed

Joycelyn Savage havde dog ikke den store succes med at overbevise dommeren om, at R. Kelly skulle have en mild straf, da han blev idømt 30 års fængsel.