Kate Mara og Jamie Bell har rigtig god grund til at smile for tiden, da de har afsløret, at de venter barn.

Kate Mara og Jamie Bell, der begge er kendte skuespillere, skal være forældre, hvorfor de har god grund til at smile for tiden.

LÆS OGSÅ: Prins Harry vinder sag over britisk avis

Det er Kate Mara, der i et opslag på det sociale medie Instagram har løftet sløret for, at hun og Jamie Bell venter deres barn nummer to.

“Vi er tre på dette billede,” lyder det fra den 39-årige skuespillerinde, der blandt andet er kendt for sin rolle i hitserien ‘House of Cards’.

Billedet viser hende selv og manden Jamie Bell, der bl.a. er kendt for sin rolle i Lars von Trier-filmen ‘Nymphomaniac’, der kommer gående hånd i hånd.

Kate Mara har iført sig en løstsiddende lyserød kjole og sort jakke, hvorfor det ikke er let at se, at hun er gravid.

Det kendte par har desuden ikke nævnt noget om, hvornår de forventer at kunne byde deres andet barn velkommen til verden, hvorfor det ikke vides, hvor langt hun er henne.

Kate Mara og Jamie Bell blev gift tilbage i 2017. De er forældre til en lille pige, men de har aldrig afsløret, hvad de har valgt at kalde den lille datter.

LÆS OGSÅ: Uhyggelige episoder for Selena Gomez: Nu er to mænd anholdt

Jamie Bell har desuden også en søn med sin ekskone Evan Rachel Wood, hvilket betyder, at han kan se frem til snart skulle være far til tre.