Den 29-årige Selena Gomez har været udsat for to uhyggelige episoder, som er blevet forårsaget af to skøre og besatte fans, der forsøgte at bryde ind i hendes hus.

Det amerikanske medie TMZ skriver, at især én episode var uhyggelig, hvilket var den første af de to episoder, der er sket i løbet af de sidset par uger.

LÆS OGSÅ: Johnny Depp langer ud efter Amber Heard på nyt album

Her forsøgte en mand nemlig at bryde ind i hendes hjem i Los Angeles. Det lykkedes dog ikke for ham, men i stedet valget han at skrive hendes navn på en madras, der blev placeret foran hendes hjem.

Det lyder dog, at det potentielt kan have været blod, som hendes navn er blevet skrevet med. Ikke nok med det, så valgte han også efterfølgende at sætte ild til madrassen.

Det medførte, at politiet blev tilkaldt til stedet, hvor manden endte med at blive anholdt og taget med.

Søndag var der igen problemer, da en fan forsøgte at trænge ind på Selena Gomez’ ejendom, hvilket skete kl. 01 om natten.

Her forsøgte en mand at hoppe over hegnet til hendes ejendom, men han nåede dog ikke langt, inden han blev stoppet af Gomez’ sikkerhedsvagter.

LÆS OGSÅ: Britney Spears raser: I ydmyger mig

Han fik dog vristet sig fri, og kunne stikke af fra stedet, men politiet fandt ham senere på natten, hvor han forklarede, at han blot havde et stort ønske om at møde Selena Gomez.