Britney Spears er bestemt ikke tilfreds med, at hun skal føle, at hun bliver ydmyget af de mange dokumentarer, der er lavet om hende.

Britney Spears har fået nok af de mange dokumentarer, der er blevet lavet og udgivet om hendes liv. Det har fået hende til at lange ud på de sociale medier. Det skriver Mirror.

LÆS OGSÅ: Holdt kun en uge: Nu er Britney Spears tilbage

“Jeg føler, at Amerika har gjort et vidunderligt stykke arbejde med at ydmyge mig,” skriver hun.

“Jeg har aldrig følt mig mere mobbet i mit liv i dette land. Det er sindssygt. Og kom nu, seriøst, er det ærligt talt lovligt at lave så mange dokumentarfilm om nogen uden deres accept overhovedet?”

“Men seriøst, tænk over det. Jeg har aldrig set så mange dokumentarer lavet om en person. Will Smith, Gwyneth Paltrow, Jennifer Lopez. Ikke én person på jordens overflade ville – et netværk, tv-produktion eller nogen for den sags skyld – grave så mange negative optagelser frem og lave dine specials og hævde, at det ‘hjælper mig’. Seriøst?”

“Det var det mest fornærmende, jeg nogensinde har set i mit liv, og hver person, jeg har talt med, har sagt, at det er derfor, værgeskabet sluttede. Virkelig? Det er det mest sørgelige, jeg nogensinde har set i mit liv.”

“Så folk slipper ikke kun af sted med det, de gjorde mod mig. De kommer ikke engang i nærheden af ​​at dele, hvad de virkelig gjorde mod mig, men de kan afsløre mig med sådan en pinlig tone, der hævder, at det ‘hjælper mig’.”

LÆS OGSÅ: Oprah Winfrey i sorg efter dødsfald

I hendes lange udbrud skriver hun også, at Amerika har ‘mobbet’ hende. Angiveligt stammer udbruddet fra, at paparazzier havde forsøgt at få lidet flatterende fotografier af hende.