Det er intet nyt, at Britney Spears forsvinder fra de sociale medier i ny og næ. Nu har hun gjort det igen – og er allerede tilbage.

Britney Spears har tilsyneladende haft brug for en lille pause fra de sociale medier. Der var dog ikke brug for mere end en uge, for hun er netop vendt tilbage til Instagram.

LÆS OGSÅ: YouTube-stjernen David Dobrik sagsøgt for over 70 millioner

Onsdag genaktiverede hun sin konto på det sociale medie, hvorefter hun delte et nyt opslag, hvori hun talte om ægteskab, svømning og bøffer.

Derudover har hun også delt et billede af sig selv, der er iført en bikini ved sin nye swimmingpool, der hører til den luksuriøse villa, hun har købt sammen med sin ægtemand Sam.

“Har ikke været på min bryllupsrejse endnu. Blev gift og flyttede ind i et nyt hus omkring samme tid – ikke den smarteste ting at gøre. Åh, jamen det hænger sammen. Det er så mærkeligt. Jeg vågner op og alt er nyt: ny pool, nyt køkken, ny seng… Jeg tror, jeg er i chok,” lyder det fra hende.

Ifølge TMZ lykkedes det Britney Spears at købe den store villa i Calabasas for intet mindre end 11,8 millioner dollars, inden hun sagde ja til sin nye ægtemand.

Den store villa, som parret altså netop er flyttet ind i, ligger desuden også indenfor kort afstand af Kevin Federline, der bor sammen med han og Britneys to sønner, Sean og Jayden.

LÆS OGSÅ: Kendall Jenner går fra kæresten

Britney, der forlod Instagram for omtrent en uge siden, ser ud til at være ved at finde sig til rette i sin rolle som nygift. Ligeledes ser det også ud til, at hun og Sam nyder deres nye villa.