YouTube-stjernen David Dobrik er blevet sagsøgt for mere end 70 millioner kroner af sin tidligere ven, Jeff Wittek.

David Dobrik skulle aldrig have betjent den store gravemaskine, der blev anvendt i forbindelse med optagelsen af en video, som endte helt galt.

LÆS OGSÅ: Kendall Jenner går fra kæresten

Sådan lyder det fra YouTube-stjernen Jeff Wittek, der nu sagsøger David Dobrik, fordi han led alvorlige skader som følge af Dobriks handlinger. Det skriver TMZ.

I søgsmålet udtaler tidligere Vlog Squad-medlem Jeff Wittek, at de sammen rejste til Utah Lake i Provo, Utah i sommeren 2020, hvor de skulle optage en video, der skulle være en del af Dobriks ‘comeback på de sociale medier’.

Wittek siger, at planen var at bruge en gravemaskine, der skulle betjenes af Dobrik, som blev placeret i vandet. Maskinen skulle her bruges til at svinge folk rundt med reb, mens de stod på bl.a. wakeboards.

Wittek hævder dog, at David Dobrik senere foreslog, at folk skulle svinges rundt af maskinen, som han betjente, mens de kun havde rebet at holde i, og altså ikke stod på f.eks. et wakeboard.

Wittek siger, at David begyndte at svinge ham rundt for hurtigt, da det blev hans tur. Lægerne hævder, at Dobrik bemærkede, at det gik for hurtigt, og derfor bremsede han brat, hvilket sendte Wittek direkte ind i siden af gravemaskinen.

Han nævner ikke nærmere detaljer om sine skader i søgsmålet, men har tidligere udtalt, at han var tæt på at dø. Bl.a. brækkede han sin fod, hofte, rev et ledbånd over, og fik knust sit kranium ni steder. Hertil var han tæt på at miste sit øje.

LÆS OGSÅ: Hailey Bieber sagsøgt

Wittek siger, at han som følge af ulykken har mistet indkomst, tabt erhvervsevne og fået store hospitalsregninger. Han sagsøger for generel uagtsomhed og forsætlig tort. Han sagsøger for mere end 10 millioner dollars i erstatning, hvilket er over 70 millioner kroner.