Johnny Depp skyder med skarpt efter sin ekskone Amber Heard på et nyt album, som han udgiver med den britiske guitarist Jeff Beck.

Han er ikke længere tavs. Johnny Depp har valgt at bruge sit seneste album til at synge om at vinde sin omstridte sag mod ekskonen Amber Heard, lyder det fra New York Post.

LÆS OGSÅ: Britney Spears raser: I ydmyger mig

“Jeg tror, at du har sagt nok for en motherf**king aften,” synger han på en sang, der er med på det album, som han har lavet med den britiske guitarist Jeff Beck, der bliver udgivet fredag, skriver Sunday Times of London.

Depp har skrevet to sange til albummet, der har fået titlen ’18’, som han har lavet med den tidligere Yardbirds-guitarist.

Sangene ser ud til at afsløre, hvordan Depp kan have haft det under den udmattende retssag, der varede flere uger og som afslørede parrets urolige ægteskab for hele verden.

“Du sidder der som en hund med syv års kløe,” synger han på en sang kaldet ‘Sad Motherf-in’ Parade’ ifølge Times.

“Hvis jeg havde en skilling, ville den ikke nå din hånd,” synger han også i den samme sang.

Den 59-årige Depp sluttede sig til den 76-årige Beck på en række af de koncerter, der blev givet i Storbritannien i juni.

LÆS OGSÅ: Oprah Winfrey i sorg efter dødsfald

Deres album er opkaldt efter den ungdommelige alder, som parret siger, de føler, når de spiller musik, rapporterede avisen.