Prins Harry god grund til at smile lidt ekstra i disse dage. En dommer har nemlig dømt til hans fordel i en sag mod Daily Mail.

En dommer har besluttet, at der var tale om en ærekrænkende artikel, som Daily Mail har bragt om prins Harry. Det skriver BBC.

LÆS OGSÅ: Uhyggelige episoder for Selena Gomez: Nu er to mænd anholdt

Helt konkret er der tale om en serie af artikler, hvor den britiske avis skrev om prinsens kamp med det britiske indenrigsministerium om brug af bodyguards, da han besøgte England.

Den omtalte artikel blev bragt i februar, og nu har prins Harry altså fået rettens ord for, at den var ærekrænkende.

Prins Harrys advokater fortalte i retten, at man mente, at der var tale om en ærekrænkende artikel, fordi prins Harry ikke havde løjet over for offentligheden, hvilket blev antydet i den omtalte artikel.

“Påstande om at en person har løjet over for folk eller forsøgt at holde noget hemmeligt er meget seriøst og bruges til at sænke opfattelsen af ham i folks øjne,” lød det fra prins Harrys advokat, Justin Rushbrooke.

Daily Mails advokat, Andrew Caldecott, forklarede dog, at man ikke mente, at der var tale om løgne i artiklen, hvorfor man ikke mente, at der var tale om vildledning af læserne.

LÆS OGSÅ: Johnny Depp langer ud efter Amber Heard på nyt album

Det ændrer dog ikke på, at sagen nu kan gå videre til en fuld retssag, da dommeren har besluttet, at det var en ærekrænkende artikel.