Amber Heard mener, at der er grundlag for en ny retssag, da hendes advokater har fremført, at hendes krav på en retfærdig rettergang var blevet ‘kompromitteret’.

Grunden til, at Heard-lejren mener, at det er tilfældet er, at en af juryens medlemmer uden officiel vidende havde ladet sig erstatte af en anden person fra sin husstand.

LÆS OGSÅ: Kendispar afslører glædelig nyhed

På baggrund af dette, er der blevet indsendt en anmodning om at lade retssagen gå om. Og denne anmodning fik Johnny Depp og hans hold af advokater 30 dage til at reagere på.

Nu har det dog vist sig, at de langt fra har haft brug for 30 dage til at give Heard-lejren et svar på denne anmodning. Faktisk skulle de ikke bruge mere end tre dage.

Ifølge mediet Variety, der har fået indblik i Depp-lejrens svar, har Johnny Depps advokater gjort det meget klart, at de mener, at der ikke er behov for at tage så ‘drastisk et middel’ i brug.

Med andre ord, så mener Johnny Depp og co. bestemt ikke, at der er grundlag for, at hele den store retssag skal gå om.

“Frøken Heard beviser på ingen måde nogen skade, og derfor mislykkes hendes spekulative argumenter også,” lyder det blandt andet i Depps svar.

LÆS OGSÅ: Prins Harry vinder sag over britisk avis

Nu er det derfor op til retten at afgøre, om der er grundlag for, at sagen skal gå om.