R. Kelly har været hovedperson i op til flere retssager om voldtægt mv. Nu viser det sig, at det er noget, der har stået på i mange år.

Det er først i løbet af de seneste år, at det har fået konsekvenser for R. Kelly, at han har handlet, som han har, men der burde have været reageret før.

LÆS OGSÅ: Adele afslører: Derfor gjorde jeg det

Faktisk skulle der have været reageret allerede i 2008, hvor han formåede at klare fri sag i en meget chokerende sag.

Dengang blev han nemlig opdaget i at have sensuel omgang med en kun 14-årig pige. Ikke nok med det, så urinerede han også på hende. Og for, at det ikke skal være nok, så blev det helt filmet.

Pigen i videoen nægtede, at det var hende, men nu har dette ændret sig. Hun er nemlig stået frem i retten og har indrømmet, at det var hende, der var med i videoen dengang, men at hun ikke turde at stå frem.

Det skriver TMZ.

Pigen, der i dag er 37 år gammel, lærte R. Kelly at kende som 13-årig, hvor R. Kelly blev hendes gudfar.

I retten har hun forklaret, at hun blev misbrugt seksuelt af den kendte sanger – og at det skulle være sket flere hundrede gange, inden hun fyldte 18 år.

I retten er der blevet vist videoer, hvor hun og sangeren udfører seksuelle akter på hinanden. I flere af videoerne kan man desuden se R. Kelly urinere på hende.

LÆS OGSÅ: Alec Baldwin langer ud i interview

I retten forklarede hun, at hun var bange for at stå frem. Hertil sagde hun også, at sangeren tvang hende til at have seksuelt samværd med andre unge piger.