Alec Baldwin mener kun, at der er én ting, der er værd at tale om i forhold til den skudulykke, som han var involveret i sidste år.

I oktober sidste år var Alec Baldwin involveret i en skudulykke, der endte med at koste filmfotograf Halyna Hutchins.

LÆS OGSÅ: Myndigheder med ny konklusion i Alec Baldwin-skudsag

Her affyrede stjerneskuespiller Alec Baldwin en revolver i forbindelse med optagelserne til filmen ‘Rust’. Siden da har man forsøgt at placere skylden.

Den kendte skuespiller har hele tiden holdt fast i, at han ikke har trykket på aftrækkeren på den revolver, han fik i hånden.

I et nyt interview med Chris Cuomos på YouTube-kanalen ‘The Chris Cuomo Project’, har Baldwin hævdet, at han fik en defekt pistol i hånden, som gik af helt af sig selv.

Derudover har han også slået fast, at han mener, at der kun er et ét spørgsmål, der er stille: Hvem puttede en rigtig kugle i et stuntvåben?

Hertil langede han også ud efter medierne, for den kendte skuespiller mener nemlig, at han har været et ‘offer’ for, hvad han selv beskriver som ‘lortemedier’.

LÆS OGSÅ: Rygterne svirrer: 26-årig brite kan afløse Daniel Craig som Bond

For nylig kom FBI med en rapport om skudepisoden, hvori de konkluderede, at det ikke var muligt at fyre revolveren, uden at trykke på aftrækkeren. Interview med Chris Cuomos er filmet inden da.