Adele formåede på kort tid at gøre sig selv særdeles upopulær, da hun meldte hun, at hun havde valgt at trække stikket på ‘Weekends with Adele’.

Der var rigtig mange fans, der gjorde det klart, at de var uhyre skuffede over Adele, da hun ud af det blå valgte at trække stikket på ‘Weekends with Adele’.

LÆS OGSÅ: Kollapsede på scenen: Nu er han tilbage

Faktisk blev det gjort med så kort varsel, at mange fans allerede sad i flyet på vej mod Las Vegas, hvor hun skulle have optrådt med sine koncerter.

Den britisk sangerinde har fortsat ikke fundet nye datoer til sine residency-koncerter. Til trods for dette, så fortryder hun ikke, at hun valget at trække stikket på projektet. Omvendt lægger hun dog heller ikke skjul på, at det er noget, hun er pinlig over.

“Jeg er pinlig over det. Men det fik på den anden side min tro på mig selv til at vokse, for det var en ret modig ting at gøre. Og jeg er faktisk ret sikker på, at der ikke er særlig mange, der ville gøre det, som jeg gjorde. Jeg er meget stolt over, at jeg stod ved mine behov som artist,” siger hun til Elle.

Hun forklarer også, at hun besluttede sig for at trække stikket, fordi hun mente, at der ikke var sjæl i det.

LÆS OGSÅ: Drake hånes af fans for ny tatovering

“Der var bare ikke sjæl i det. Hele sceneopbygningen var ikke rigtig. Scenen var meget afkoblet fra mig og resten af bandet, og det manglede intimitet,” lyder det.