Drake har fået lavet en ny tatovering, som hans fan ikke har taget særlig godt imod. Faktisk har flere fans direkte hånet ham.

Den canadiske rapper har været en tur under nålen. Efter sin tur hos tatovøren, har han fået en ny tatovering i ansigtet – og det er ikke blevet taget godt imod.

LÆS OGSÅ: Afviser rygter: Folk vil altid skrive sådan noget

På det sociale medie Instagram har han vist sine nye tatovering frem. Og det viser sig, at han har valgt at få en tatovering lige under øjet.

Det er en ganske simpel tatovering, da der blot står ‘SG’ med lille skrifttype under hans øje. Ifølge Ekstra Bladet er det med reference til hans mor.

Det er dog langt fra alle, der har rost den canadiske rapper for den nye tatovering, om end der også er andre, der har taget pænt imod den.

“Drake må åbenbart allerede have fået sin midtlivskrise ved at få den ansigtstatovering,” er der blandt andet en fan, der har skrevet på Twitter.

“Det ville have været okay, hvis han stadig lavede rapmusik,” skriver en anden, mens en tredje skriver: “Drake er typen, der får verdens mindste ansigtstatovering.”

LÆS OGSÅ: Olivia Newton-John vil blive begravet på særlig vis

Der er dog også mange, der blot har kritiseret ham for, at han har valgt at få lavet tatoveringen i ansigtet.