Familien til afdøde Olivia Newton-John har løftet sløret for, hvordan hendes begravelse kommer til at foregå.

For tre dage siden afgik Olivia Newton-John ved døden i en alder af 73 år. Og nu er der blevet løftet sløret for, hvordan hendes begravelse kommer til at foregå.

LÆS OGSÅ: Elon Musk afslører dårlig vane

Hendes familie har nemlig valgt at tage imod en såkaldt statsbegravelse. Det vil sige, at det er regeringen i den australske delstat Victoria, der kommer til at stå for begravelsen.

Det oplyser det australske medie News.com.au.

Til trods for, at hun oprindeligt er britisk, flyttede hun til Melbourne i Australien som 6-årig. Med tiden fik hun skabt et helt særlig forhold og bånd til Australien.

Dette har medført, at premierminister Daniel Andrews har valgt at tilbyde, at den kendte skuespiller kan få en statsbegravelse. Det er tilbud, som hendes familie altså har valgt at takke ja til.

Af denne grund skal der ikke herske nogen tvivl om, at den verdenskendte skuespiller får en helt særlig sidste rejse, når hun skal begraves.

“Det bliver meget mere en koncert end en begravelse. Jeg tror, det bliver en hyldest et fantastisk og gavmildt liv,” lyder det ifølge News.com.au fra premierminister Daniel Andrews.

LÆS OGSÅ: Kendt tv-skuespiller død: Blev kun 31 år

Det vides endnu ikke, hvornår hendes begravelse kommer til at finde sted – kun at det bliver en statsbegravelse.