Phil Collins har god grund til at smile i disse dage. Han og hans band Genesis har nemlig sikret sig en enorm sum penge.

I løbet af de seneste år er der en lang række musikere, der har valgt at sælge ud af rettighederne til deres musik. Det har bandet Genesis med Phil Collins i spidsen nu også valgt at gøre.

LÆS OGSÅ: Ed Sheeran skal for retten

Det skriver mediet The Wall Street Journal, der også oplyser, at det kendte band har formået at sælge en stor del af deres musik for hele 300 millioner dollars. Det svarer til cirka 2,3 milliarder danske kroner.

Pladeselskabet Concorc Music har meldt ud, at det er dem, der er de glade købere af rettighederne til en stor del af det musik, der er blevet skabt og udgivet af Genesis gennem tiden.

Med i købet har de blandt andet sikret sig, at det fremadrettet er dem, der er indehavere af rettigheder til kendte albums som ‘No Jacket Required’ og ‘… But Seriously!’.

Til trods for, at de har bekræftet, at de har foretaget opkøbet af rettighederne, har de dog ikke sat beløb på. Derfor vides det ikke konkret, hvad Phil Collins og co. har fået for deres rettigheder.

Hvis beløbet, som The Wall Street Journal har oplyst holder stik, vil det gøre dette køb til det tredjedyreste køb af musik nogensinde.

LÆS OGSÅ: Kanye West giver ikke op: Vil vinde Kim Kardashian tilbage

Det vil nemlig kun være Bob Dylan og Bruce Springsteen, der kan bryste sig af at have fået flere penge for deres rettigheder. Deres kataloger blev solgt for henholdsvis 3 milliarder kroner og 3,8 milliarder kroner.