Kanye West og Kim Kardashian er blevet separeret, og ligger i en skilsmissesag. Alligevel har den amerikanske rapper ikke opgivet, at de kan finde sammen igen.

Det er svært at forstå, at den 45-årige Kanye West stadig håber at kunne finde sammen med den fire år yngre Kim Kardashian igen.

LÆS OGSÅ: ABBA-legende køber afdød hitmagers bagkatalog

Efter at parret er gået hver til sit, har han nemlig udsat hende for lidt af hvert på de sociale medier. Ikke nok med, at han har været efter hende, så har hendes efterfølgende kæreste, Pete Davidson, også fået den helt store tur.

Derudover er den amerikanske rapper også blevet spottet i selskab med flere forskellige kvinder, efter at være gået fra den kendte realitystjerne.

Til trods for dette, er han dog ikke klar til at opgive håbet om, at han én dag kan finde sammen med Kim Kardashian igen, som angiveligt skulle være hans helt store kærlighed.

“Kanye har ikke givet op på at finde sammen med Kim igen. Kanye forstår, at det ikke kommer til at ske nu eller i nærmeste fremtid, men han ved, at de altid vil være i hinandens liv – lige meget hvad,” fortæller en kilde tæt på Kanye West ifølge Hollywood Life.

LÆS OGSÅ: Efter syv år: One Direction-stjerner fortsat uvenner

Kilden siger også, det aldrig har været rapperens hensigt at såre nogen, selvom han i de seneste måneder har delt en lang række sociale medier, hvor han bl.a. har angrebet Kris Jenner og Pete Davidson.